Izberite jezik

Hotel Nera - Hotel za male živaliCAVALIER KING - CHARLES SPANIELBEAUCERONMladiči

beauceron puppy

Sprejemamo rezervacije za leglo, ki ga načrtujemo v letu 2019. Mladički bodo potomci odličnih prednikov. V letu 2019 načrtujemo dve legli v drugi polovici leta 2019. Sprejemamo rezervacije. 

Za več info smo vam na voljo na 041 724 881 

Mladički bodo kot vedno potomci staršev z najvišjo vzrejno oceno, brez kolčne in komolčne dispazije. Sledimo ciljem naše vzreje ki temelji na zdravih psih stabilnega karakterja. Le ti so odlični tako kot družinski psi kot tudi v vseh vrstah kinološkega športa. 

za več informacij in ogled naših psov pokličite 041 724 881 

In kaj nas loči od ostalih vzrediteljev?

Vsekakor smo eni izmed redkih vzrediteljev v Sloveniji, ki lastnikom naših mladičev resnično nudimo največ pomoči kadar jo potrebujete. Za vas organiziramo skupne treninge, brezplačne individualne ure šolanja in vzgoje, organiziramo brezplačne ali izredno ugodne treninge s priznanimi trenerji, inštruktorji in tekmovalci v različnih disciplinah, sofinanciramo nekatere rezstave, tekmovanja, vzrejne preglede, udeležbe na seminarjih s svetovno priznanimi predavatelji itd., nudimo vam ugodnosti in sofinanciranja pri zdravstvenih pregledih vaših psov  kot je slikanje kolkov in komolcev itd., pri nas lahko vsi lastniki naših psov kupijo po zelo ugodni ceni kvalitetne izdelke za pse in mačke ter super premium hrano, v času odsotnosti imajo vsi lastniki naših psov 20 % popust pri oskrbi pri nas v hotelu. Smo eni izmed redkih vzrediteljev, ki vam bomo stali ob strani tudi v najtežjih trenutkih in se skupaj z vami prebijali čez pasti vzgoje in šolanja psov. Vse to in še več nudimo vsem lastnikom naših mladičev, ki si naše pomoči želijo in z nami vzdržujejo redne stike za kar smo še posebej hvaležni. 

Uspehi naše psarne govorijo sami zase. V kolikor dvomite v naše uspehe in kvaliteto naših psov vas vabimo, da se o tem prepričate sami. 

 

041 724 881      hotel.nera@gmail.com
Designed by B&V design 2011 - B&V design