Izberite jezik

Hotel Nera - Hotel za male živaliCAVALIER KING - CHARLES SPANIELBEAUCERONFaron du Pays des Songes opravil IPO 2! - 17.05.2016

FARON DU PAYS DES SONGES je opravil drugo stopnjo mednarodnega delavnega izpita IPO 2. Poleg njegovega očeta, našega Erona Rdeča Nogavica sta to edina dva beaucerona v zgodovini Slovenije, ki imata opravljenih mnogo izpitov športnih psov vključo z IPO 2 ter sta hkrati izredno uspešna razstavna psa z mnogo nazivi državnih in mednarodnih prvakov v lepoti. S ponosom lahko trdimo, da sledimo ciljem svoje vzreje in dokazano vzrejamo zdrave in karakterno stabilne pse, predvsem pa vsestranske pse, ki so lahko izjemno uspešni katerikoli šport ali kinološko disciplino si boste izbrali, naj si bodo to najblj zahtevni delavni izpiti IPO, rally obedience, agility kot tudi svet razstav, reševanja itd. 

Izjemno ponosni smo tudi na vse lastnike naših kosmatincev, ki se dan za dnem trudijo najti kanček časa v napornih urnikih življenja za trening in pri tem vztrajajo z največjim veseljem do dela. HVALA vam za vaš trud, brez vašega časa, vztrajnosti in veselja bi kljub dobri genetiki in vzreji težko dokazali tisto, za kar se trudimo v naši vzreji dan za dnem.

IZ SRCA VAM HVALA VSEM, KI STE NAM ZAUPALI ŽE NA ZAČETKU IN NAM ZAUPATE ŠE DANES! 

Faron du Pays des Songes pri vajah obrambe na izpitu IPO 2. 

Iz Maribora pa prihaja še ena lepa novička in sicer psička naše vzreje JOLI du Pays des Songes (Moulin Avalanche de la Fiere Maison & Eron Rdeča Nogavica) je pričela s tekmovanjem v agilitju in tako ponosno klubuje trdi konkurenci. 

Joli du Pays des Songes na državni agility tekmi. 

Dobrih novičk in izjemnih uspehov naših mladičev tako doma kot po svetu je še mnogo več. Žal nam čas ne dopušča, da bi objavili vsako novičko posebej. Spletno stran se trudimo vzdrževati kolikor je le mogoče ažurno. V načrtu je prenova in obnova, saj se je v tem času nabralo mnogo mnogo več uspehov, ki bi jih radi delili tudi z vami. V upanju, da kmalu najdemo malo časa tudi za prenovo spletnih strani vas vabim, da nas v kratkem spet kaj obiščete in preverite kaj novega se dogaja v naši psarni, kjer nam ni nikoli dolgčas :) 


« Nazaj
041 724 881      hotel.nera@gmail.com
Designed by B&V design 2011 - B&V design