Izberite jezik

Hotel Nera - Hotel za male živaliCAVALIER KING - CHARLES SPANIELBEAUCERONTRENINGI V PSARNI DU PAYS DES SONGES - 25.05.2015

V psarni Du pays des songes skrbimo za naše mladičke še mnogo let po tem, ko že odidejo iz našega "gnezda", predvsem pa skrbimo za redna izobraževanja vodnikov. Redno organiziramo brezplačne treninge, seminarje in tudi tokrat ni nič drugače :) 

Tokrat organiziramo trening sledenja z Majo Orešnik - Maja se aktivno ukvarja in tekmuje v IPO športu, med njene največje uspehe do danes pa lahko štejemo naziv državnega prvaka v IPO 3 leta 2012, ter zavidljivo 8. mesto na svetovnem prvenstvu šolanih psov leto kasneje. Trenutno je v fazi priprav svojega mladega belgijskega ovčarja in prepričana sem, da še ni rekla zadnje besede z njenimi uspehi v IPO športu. 

TOČEN DATUM TRENINGA BO OBJAVLJEN TAKOJ KO SE DOGOVORIMO! Vsem lastnikom naših mladičkov smo poslali vabilo na seminar z vsemi podatki. Več info na urska.krivec@gmail.com ali na 041 724 881 

 

Še posebno obvestilo: 

Ker smo trenutno v aktivni prenovi vseh naših spletnih strani, veliko informacij o uspehih naših mladičkov po svetu izostane iz objavljanja v novicah. 

V kolikor vas zanima več informacij o naši vzreji, naših psih ter načrtovanih leglih nam pišite na urska.krivec@gmail.com ali pokličite na 041 724 881.  Trenutno sprejemamo rezervacije za leglo pomlad 2016. 

« Nazaj
041 724 881      hotel.nera@gmail.com
Designed by B&V design 2011 - B&V design