Izberite jezik

Hotel Nera - Hotel za male živaliCAVALIER KING - CHARLES SPANIELBEAUCERONO vzreditelju

PSARNA "DU PAYS DES SONGES"

Psarna se nahaja v idiličnem hribovitem okolju pod Krvavcem. Naš cilj je vzrejati zdrave pse brez kolčne displazije in ostalih genetsko pogojenih bolezni. Velik pomen dajemo genetski zasnovi. Tako nam ni pomembno samo kakšen je pes ali psica ampak se osredotočamo tudi na pse, ki se pojavljajo v prejšnjih generacijah.

Prednost dajemo psom, ki kažejo dobro razvite nagone in stabilen karakter. Želimo vzrejati dobre delovne pse, ki bodo sposobni delovati tako na področju športne kinologije kot v njihovi prvotni funkciji ovčarskega psa in psa čuvaja. Le psihično stabilen pes je lahko tudi dober družinski pes.

V vzreji se izbira pse, ki imajo dobro genetsko zasnovo, dober karakter in morfologijo v okviru standarda. Cilj naše vzreje je najti najboljšo kombinacijo karakterja in lepote, pri čemer brez dvoma prevladuje prvo.

 

Vsem svojim psom in mladičem posvečamo veliko pozornosti. Mladiči do svojega osmega tedna starosti spoznajo svojo okolico, različne zvoke, ljudi, naravo, predmete, druge živali itd. Vsakega mladiča dnevno masiramo in s tem spodbujamo pravilen razvoj živali. Masaža pozitivno vpliva na pravilen razvoj živčevja in poglablja vez med človekom in psom.

 

 Verjamemo v pravilnost naše vzreje in izbiro plemenjakov.

V psarni " DU PAYS DES SONGES" želimo vzrejati beaucerone, ki bodo v ponos in veselje svojim lastnikom.

 

In kaj nas loči od ostalih vzrediteljev?

Poleg kvalitetne vzreje, ki temelji na znanju genetike in etologije ter šolanja psov lahko rečemo, da so vsi psi, ki jih uporabimo v vzreji zdravstveno pregledani (kolčna in komolčna displazija...) brez genetsko pogojenih bolezni, ki bi se pojavljajo v prejšnjih generacijah. Pri vzreji uporabljamo le pse s stabilnim karakterejem, pri čemer vse plemenjke in plemenke, ki jih uporabimo v vzreji predhodno preverimo in presodimo njihov karakter. Vzrejamo glede na kompatibilnost staršev in njihovih genetskih zasnov pri čemer sledimo našim ciljem vzreje. Vsi naši mladiči odraščajo v družinskem okolju, na voljo jim so jim kar trije izpusti, največji meri kar 6000 m2. Pred odhodom v nov dom so vajeni tako bivanja v stanovanju kot zunaj. 

Da vzrejamo v pravi smeri govorijo zavidljivi rezultati naših mladičev na vseh področjih in zadovoljni lastniki naših mladičev, ki se ponosno vračajo nazaj k nami na Šenturško Goro. 

Vsekakor smo eni izmed redkih vzrediteljev v Sloveniji, ki lastnikom naših mladičev nudimo pomoč kadar jo potrebujejo. Za vas organiziramo skupne treninge, brezplačne individualne ure šolanja in vzgoje, organiziramo brezplačne ali izredno ugodne treninge s priznanimi trenerji, inštruktorji in tekmovalci v različnih disciplinah, sofinanciramo nekatere rezstave, tekmovanja, vzrejne preglede itd., nudimo vam ugodnosti in sofinanciranja pri zdravstvenih pregledih vaših psov  kot je slikanje kolkov in komolcev itd., pri nas lahko vsi lastniki naših psov kupijo po zelo ugodni zeni kvalitetne izdelke za pse in mačke ter super premium hrano, v času odsotnosti imajo vsi lastniki naših psov 20 % popust pri oskrbi pri nas v hotelu. Smo eni izmed redkih vzrediteljev, ki vam bomo stali ob strani tudi v najtežjih trenutkih in se skupaj z vami prebijali čez pasti vzgoje in šolanja psov. Vse to in še več nudimo vsem lastnikom naših mladičev, ki si naše pomoči želijo in z nami vzdržujejo redne stike za kar smo še posebej hvaležni. 

Uspehi naše psarne govorijo sami zase, zato pri nas ni zavajanja in laži, saj lahko vse podkrepimo z dejstvi. V kolikor dvomite v naše uspehe in kvaliteto naših psov vas vabimo, da se o tem prepričate sami. 

041 724 881      hotel.nera@gmail.com
Designed by B&V design 2011 - B&V design