E-NOVICE
041 724 881

Mastery PRO Puppy & Mummy 20 kg

Hrana Mastery puppy first age pokriva prehranske potrebe mladičev od odstavitve do konca obdobja rasti. Hrana je ravno tako primerna za breje psice saj vsebuje vse kar psica v času brejosti in laktacije potrebuje. 

V času laktacije in začetku rasti  morajo mladički dobiti kvalitetno in zelo hranljivo hrano bogato z najboljšimi nutrienti. Mladič, ki sesa je navajen prebavljati materino mleko. Kasneje mora preiti na gosto hrano, da se navadi na raznovrstnost hrane še posebno na prebavljanje škroba.  

Cena: 91,00 €

Akcijska cena 70,00 €

Zaloga: Na zalogi

Mastery

Mastery

-23%

Mastery PRO Puppy & Mummy 20 kg

Več pogledov

V tem obdobju intenzivne rasti imajo mladički posebne potrebe: 

 • Sestavine, ki se enostavno rehidrirajo z velikostjo, ki je prilagojena velikosti čeljusti mladiča omogočajo enostaven prehod med materinim mlekom in trdo hrano.  
 • Ta hrana, katero mora imeti breja in doječa psica stalno na razpolago bo ravno tako pomagala mladičem, da se postopoma prilagodijo na suho hrano. 
 • Prehrana zelo bogata z beljakovinami in uravnovešena z vitamini (še posebej vitamin A in D3), minerali (kot je kalcij in  fosfor) in elementi v sledovih , zagotovlja potrebe kostnega in mišičnega tkiva ter omogoča enakomerno rast.  
 • Vsebuje nizko vsebnost škroba (20 %) zaradi mladičkove slabe zmožnosti prebave škroba, ter je obogatena z sepioliti in frukto-oligosaharidi za zagotovitev mladičkove prebavne varnosti. 
 • Maščobe so odlične kvalitete za zagotovitev zahtev po ω3 in ω6 esencialnih maščobnih kislin, ki zagotovijo razvoju živčnega sistema in močnega imunskega sistema. 
Z njeno izjemno palatibilnostjo zaradi naravne kvalitete vsake surovine in uravnovešenih vsebnosti le teh, Mastery PRO PUPPY & MUMMY zagotavlja vzreditelju popolno varnost pri rasti njegovih mladičev v prvi fazi njihove rasti.  

Do kdaj hranimo s hrano Mastery Puppy first age:
 • majhne pasme - do 5. meseca starosti
 • srednje velike pasme - do 6. meseca starosti
 • velike pasme - do 7. meseca starosti
 • izredno velike pasme - do 8. meseca starosti
Sestava: 
Dehidrirano meso*, koruza, pšenica, živalske maščobe, pesina pulpa, koruzne beljakovine, kuhana soja, dehidrirane ribe*, laneno seme, pšenični otrobi, jajca* v prahu, pivski kvas, fructo-oligosaharidi (0,2 %), vitamini in minerali ter elementi v sledovih.
*Vsebuje najmanj 64 % mesa, rib in jajc, to je najmanj 32 % po dehidraciji.

ANALIZA SESTAVE 

Priporočena dnevna količina hrane

Picture
 

Nasveti kako pravilno hraniti vašega mladička

Odstavljanje:

Med laktacijo imajo mladiči prost dostop do materinega mleka. 

Po odstavljanju:


Priporočljivo je razdeliti dnevno količino hrane na 3 obroke (zjutraj, opoldne in zvečer) glede na priporočila v tabeli. To so priporočene količine, ki se lahko razlikujejo glede na zunanje temperature, pasmo in temperament vašega mladiča. 


Energetska vrednost hrane in njena visoka prebavljivost opravičujeta majhne dnevne količine hrane, ki spoštuje majhen želodec vašega mladička. 

Prehod:
 • Mladiček odide v nov dom pri starosti dveh mesecev, v tem primeru, bo nov lastnik mladičku dal Mastery puppy first age hrano ali Junior Second Age (odvisno od starosti mladička in pasme). Če bo mladiček hranjen z mastery Puppy First Age, prehrambeni prehod ni potreben. V primeru, da bo mladič hranjen s hrano mastery Junior Second Age,priporočamo enotedenski prehod (glede na preglednico spodaj).
 • V primeru, da boste mladička obdržali doma, po enem tednu prehoda počasi preidite na mastery Junior Growth hrano, takoj ko doseže konec rasti,to je med 5 in 8 meseci starosti glede na pasmo.
Priporočeno razmerje med prehodom:

Picture

14-dnevna garancija

Če si boste v roku 14 dni premislili vam bomo povrnili celotno kupnino.

Hitra dostava

Izdelek vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Varen nakup

Izdelek lahko plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti.

Brezplačna
poštnina

pri nakupu nad
60 eur. 

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2015 hotel-nera.si. Vse pravice pridržane.