E-NOVICE
041 724 881
Registracija Prijava

Mastery PRO Puppy & Mummy 20 kg

Hrana Mastery puppy first age pokriva prehranske potrebe mladičev od odstavitve do odrasle dobe. Hrana je ravno tako primerna za breje psice saj vsebuje vse kar psica v času brejosti in laktacije potrebuje. 

V času laktacije in začetku rasti  morajo mladički dobiti kvalitetno in zelo hranljivo hrano bogato z najboljšimi nutrienti. Mladič, ki sesa je navajen prebavljati materino mleko. Kasneje mora preiti na gosto hrano, da se navadi na raznovrstnost hrane še posebno na prebavljanje škroba.  

BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI! 

Plačilo po predračunu, plačilo paketa ob prevzemu ni mogoče!

Cena: 91,00 €

Akcijska cena 70,00 €

Zaloga: Na zalogi

Mastery

Mastery

-23%

Mastery PRO Puppy & Mummy 20 kg

Več pogledov

V tem obdobju intenzivne rasti imajo mladički posebne potrebe: 

  • Sestavine, ki se enostavno rehidrirajo z velikostjo, ki je prilagojena velikosti čeljusti mladiča omogočajo enostaven prehod med materinim mlekom in trdo hrano.  
  • Ta hrana, katero mora imeti breja in doječa psica stalno na razpolago bo ravno tako pomagala mladičem, da se postopoma prilagodijo na suho hrano. 
  • Prehrana zelo bogata z beljakovinami in uravnovešena z vitamini (še posebej vitamin A in D3), minerali (kot je kalcij in  fosfor) in elementi v sledovih , zagotovlja potrebe kostnega in mišičnega tkiva ter omogoča enakomerno rast.  
  • Vsebuje nizko vsebnost škroba (20 %) zaradi mladičkove slabe zmožnosti prebave škroba, ter je obogatena z sepioliti in frukto-oligosaharidi za zagotovitev mladičkove prebavne varnosti. 
  • Maščobe so odlične kvalitete za zagotovitev zahtev po ω3 in ω6 esencialnih maščobnih kislin, ki zagotovijo razvoju živčnega sistema in močnega imunskega sistema. 
Z njeno izjemno palatibilnostjo zaradi naravne kvalitete vsake surovine in uravnovešenih vsebnosti le teh, Mastery PRO PUPPY & MUMMY zagotavlja vzreditelju popolno varnost pri rasti njegovih mladičev v prvi fazi njihove rasti.  14-dnevna garancija

Če si boste v roku 14 dni premislili vam bomo povrnili celotno kupnino.

Hitra dostava

Izdelek vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Varen nakup

Izdelek lahko plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti.

Brezplačna
poštnina

pri nakupu nad
60 eur. 

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2015 hotel-nera.si. Vse pravice pridržane.