E-NOVICE
041 724 881
Registracija Prijava

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine hotel-nera.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Sestavljeni so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino hotel-nera.si (v nadaljevanju »spletna trgovina« ali »hotel-nera.si«) upravlja podjetje Urška Krivec s.p. (v nadaljevanju »ponudnik«).

Podatki o podjetju

Urška Krivec s.p.
Šenturška Gora 12
4207 Cerklje na Gorenjskem

TRR: SI56 0231 0025 9122 415 (NLB d.d.)
Matična številka: 3876772000
ID za DDV: SI30670993

Telefon: 041 724 881
E-mail: hotel.nera@gmail.com

Zadnja sprememba splošnih pogojev poslovanja: marec 2015

Ponudba

Hotel-nera.si je spletna trgovina, na kateri se izvaja spletna prodaja raznovrstnih izdelkov. 

Fotografije, slike ali posnetki objavljeni v okviru ponudbe, so v lasti podjetja Urška Krivec s.p. ali njenih dobaviteljev, poslovnih partnerjev ali pa so zgolj simbolični in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelka ali storitve ter lahko prikazujejo simbolično ali dejansko storitev, ponudbo, podjetje ali blago.

Način plačila

Spletna trgovina hotel-nera.si omogoča kupcu varen, preprost in udoben nakup. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični. Omogočeni so naslednji načini plačila:

  • Plačilo z gotovino ob prevzetju,
  • Plačilo po predračunu (UPN nalog) na račun podjetja Urška Krivec s.p.

Stroški pakiranja in dostave znašajo v primeru, da kupec izbere dostavo z Pošto Slovenije 5,00 €. Kupec lahko izbere tudi prevzem na edežu podjetja pri čemer ni stroškov dostave in pakiranja. Pri nakupu nad 60,00 € so stroški pakiranja in dostave brezplačni.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

V kolikor bi pri plačilu prišlo do kakršnih koli težav ali vprašanj smo vam vedno na voljo preko e-mail naslova: hotel.nera@gmail.com ali preko tel. 041 724 881.

Cene

Vse cene so navedene v evrih in vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Promocijske kode

Občasno bralcem in bralkam e-novic ponudnik posreduje promocijske kode. Promocijske kode prinašajo bralcem e-novic različne ugodnosti, darila in popuste. Vsakršna promocijska koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v tem omejenem roku, sicer je neveljavna. Izkoristi se tako, da se na blagajni vnese v posebno okence "promocijska koda" in potrdi s klikom na gumb "Potrdi". Promocijske kode med seboj niso združljive. Kupec lahko izkoristi ob vsakem nakupu samo eno promocijsko kodo.

Odstop od naročenega blaga

Potrošnik ima (po 43. členu ZVPot) pravico, da v štirinajstih (14) dneh podjetju na elektronski naslov (hotel.nera@gmail.com) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Blago se mora vrniti podjetju nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala brez krivde kupca. Nepoškodovana in nespremenjena mora biti tudi originalna embalaža izdelka. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Potrošnik vrne blago na naslov:

Urška Krivec s.p.
Šenturška Gora 12
4207 Cerklje na Gorenjskem

Podjetje kupnino vrne v 14 dneh po prejetju vrnjenega blaga. Kupec v celoti krije stroške dostave pri vračilu blaga. Vračilo kupnine ne velja za izdelke naročene in izdelane po merah in navodilih kupca (sedla, oprema izdelana po meri...). Izjemoma lahko kupec vrne naročeno blago, ki je izdelano po meri in sicer na stroške kupca ter si v enaki vrednosti nakupa izbere druge izdelke na zalogi. V tem primeru mora biti blago nepoškodovano v orginalni embalaži. Stroške dostave vrnjenega blaga in prevzem novega krije kupec. 

V kolikor podjetje Urška Krivec s.p. upravičeno sumi, da kupec namenoma opravlja nakup in nato zahteva odstop od naročila, zgolj z namenom, da bi zavajal ali škodoval podjetju Urška Krivec s.p., kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Varovanje osebnih podatkov

Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli podjetju Urška Krivec s.p. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podjetje bo osebne podatke, ki jih je kupec pri registraciji ali nakupu posredoval uporabilo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Posredovani podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

Komunikacija z uporabniki spletne trgovine hotel-nera.si poteka preko spletne strani, elektronskih sporočil in družabnih omrežij na katerih je registriran profil podjetja Urška Krivec s.p., torej preko sredstev komunikacij na daljavo, v izjemnih primerih tudi telefonsko oz. po pošti.

Uporabnik se lahko naroči na e-novice in se od prejemanja tudi na enostaven način odjavil. E-novice zajemajo informacije o aktualnih ali bodočih ponudbah, promocijah ter drugih ugodnostih na hotel-nera.si. Za prejemanje obvestil se smatra, da je potrebna osebna privolitev in prejemanje ni možno v kolikor pri registraciji uporabnik to ne označi ali se na drug način ne prijavi na prejemanje e-novic.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina hotel-nera.si in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pripombe in pritožbe sprejemamo pisno na:

Urška Krivec s.p., Šenturška Gora 12, 4207 Cerklje na Gorenjskem

E-mail: hotel.nera@gmail.com

Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v 2-14 delovnih dneh. V primeru, da je naročilo oddano in potrjeno do 14. ure, bo blago pripravljeno za odpremo še isti dan. Ta rok dostave velja izrecno za naročila izdelkov, ki so na zalogi. V primerih, ko izdelka ni na zalogi, si ponudnik pridržuje pravico, da naročen izdelek dobavi v 2-14 dneh. Rok dobave se lahko tudi podaljša v kolikor izbranega artikla ni na zalogi pri dobavitelju, o čemer ponudnik obvesti kupca. 

Za dostavo naročenih artiklov po Sloveniji ima kupec na voljo: osebni prevzem ali Pošto Slovenije. Dostavni partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Ker dostavni partner artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (pisarna, podjetje, itd.).Če vas v času dostave ni na navedenem naslovu, bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem.

Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika. Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca. Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto hotel.nera@gmail.com.

Izjava glede trditev pri opisih izdelkov

Upravljavec spletne trgovine hotel-nera.si izjavlja:

Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.hotel-nera.si, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete veterinarjev in pristojnih služb, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno-veterinarsko pomoč, veterinarsko diagnozo, ali nasvet.

Izvensodne poravnave

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Hotel za male živali Nera, Urška Krivec s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Pomoč

Kupec dobi pomoč preko elektronske pošte: hotel.nera@gmail.com 

Napake

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani v slikovnem in tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti. 

Želimo vam obilo ugodnih in prijetnih nakupov!

14-dnevna garancija

Če si boste v roku 14 dni premislili vam bomo povrnili celotno kupnino.

Hitra dostava

Izdelek vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Varen nakup

Izdelek lahko plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti.

Brezplačna
poštnina

pri nakupu nad
60 eur. 

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2018 hotel-nera.si. Vse pravice pridržane.